Vrouwen kapsels

 

Op straat, televisie en in de magazines zie je vast de mooiste kapsels voor vrouwen voorbijkomen. Ook op Pinterest bestaan er hele borden vol met kapsels. Je kapsel is enorm belangrijk. Je kent vast wel de uitdrukking als je haar maar goed zit. Je haarstijl veranderen is een grote stap. Je veranderd er je hele uitstraling mee. Je haar speelt een grote rol in je uiterlijk en is een manier om jouw stijl en persoonlijkheid te benadrukken. Ben jij ook in voor een nieuwe coupe? En welke coupe zou dan het beste bij jou passen? Een professionele kapster heeft niet alleen verstand van vrouwen kapsels, maar heeft ook zicht op welke haardracht het beste bij de vorm van je gezicht past.

 

Waarom een nieuwe look?

Wist je dat veel mensen hun kapsel veranderen na bijvoorbeeld een ingrijpende gebeurtenis in hun leven? Veel vrouwen meten zich na hun scheiding bijvoorbeeld een compleet nieuw kapsel aan. Met een nieuw kapsel, ben je als het ware klaar voor een nieuwe start, een nieuw begin. Haar staat voor verandering. Dus als je ineens enorm de behoefte krijgt aan een nieuw kapsel, zit er misschien wel een drang naar verandering in jezelf. Of je volgt gewoon graag de laatste mode, dat kan natuurlijk ook! Niet alleen na verdrietige gebeurtenissen veranderen veel vrouwen hun kapsel. Wist je dat het net zo vaak gebeurt bij vrolijke gebeurtenissen? Bijvoorbeeld als je net moeder wordt of als je een nieuwe baan krijgt. Een nieuw kapsel staat zoals gezegd toch ook een beetje voor een nieuw begin.

 

Haartrends voor vrouwenkapsels in 2020

Korte kapsels zijn in. Lekker makkelijk! Snel klaar! Makkelijk te verzorgen!

Heb je halflang haar, dan kun je voor de French Cut gaan. Bij dit kapsel wordt de pony op ongeveer ooghoogte gesneden. Dit ietwat lange, hoort zo. Je kunt de pony dan lekker rommelig laten hangen. Vooral niet te perfect is in! De bob is al lange tijd een zeer bekende haarstijl. In 2020 komt er absoluut weer een opleving van de bob. Wist je dat platinablond ook enorm in is? Dit is een blondtint die qua kleur dicht bij grijs zit. Let maar eens op, om je heen zul je heel veel vrouwen met deze tint haar zien lopen. En doordat de tint zo dicht bij grijs ligt, valt het minder op als je toevallig echt al een beetje grijs wordt. Handig voordeel toch?