Lunchen in Utrecht met een verjaardag

Mijn dochter is morgen jarig en ik wil met haar gaan shoppen er, ze wilt namelijk nieuwe kleding. Ik zat zelf te denken om daarvoor ook nog te lunchen met mijn dochter. Toen zag ik opeens Utrecht voorbij vliegen en wist ik dat ik met haar naar Utrecht moest gaan. Ik vroeg dit aan mijn dochter en mijn dochter vond dit geweldig. Ze was echt blij dat we naar Utrecht gingen maar een ding wist ze niet. Dat we ook nog zouden gaan lunchen in Utrecht. Toen de volgende dag sprong mijn dochter vroeg onder de douche, ze had namelijk echt veel zin om naar Utrecht te gaan. Toen mijn dochter klaar was trok ze me mee naar de auto om te gaan. Toen we in de auto zaten begon ik maar richting het restaurant te rijden waar we ook nog eens lekker zouden gaan lunchen.

Lunchen in Utrecht

Lunchen in Utrecht

Toen we bij het Restaurant in Utrecht aankwamen vroeg ze zich af waarom we voor een restaurant stonden geparkeerd. Ik zei tegen mijn dochter dat we eerst nog hier gaan lunchen voordat we lekker zouden gaan shoppen in Utrecht. Toen ik het mijn dochter had verteld liepen we het terras op, het was namelijk mooi weer dus we kunnen wel lekker buiten zitten lunchen. Mijn dochter en ik hadden een tafel gekregen tegen de gracht aan. wauw wat een mooi uitzicht zei mijn dochter. Toen had ik mijn missie volbracht. Ik wist namelijk wel dat mijn dochter het super mooi zou vinden om te lunchen naast de Utrechtse grachten. Toen we lekker aan het eten waren werden we verrast door de bediende die ‘’lang zal zij leven” begon te zingen, Ps ik had dit natuurlijk geregeld. Mijn dochter liep hierdoor al lekker met een lach op haar gezicht terwijl wij nog geen eens hadden geshopt. Zo’n dag wil ik mijn dochter nou gunnen, dat ze gewoon haar lach niet van d’r gezicht kan krijgen want het is ook namelijk haar verjaardag.

 

Terugblik

Mijn terugblik op het lunchen in Utrecht is geweldig. Je kan zulke mooie plekken krijgen langs de grachten en je kan lekker praten over van alles. Mijn dochter die kon haar lach niet meer van der gezicht krijgen. Ze vond het lunchen namelijk zo leuk dat ze de rest van de dag alleen maar gelachen heeft. Ik zou dit zeker nog een keer opnieuw willen doen en ik ga dat denk ik ook doen.